«

»

Apr 02

Och däääär var vi igång!

Idag är det måndag, eller tisdag, och första träningspasset är avklarat. Goran har tränat och jobbat han också, äntligen! Kanske att vardagen kommer att återgå till det ”normala” nu, för just nu saknar jag det normala och vanliga.

Det har varit en vansinnigt lång vinter, den har varit mörk och kall och vissa stunder har varit tyngre än andra men nu börjar det lösa sig på många fronter och det känns fantastiskt bra.

Min tanke var att träna nu på kvällen också, men det uppstod lite saker under dagen som fick mig att vilja åka hem och fixa lite istället, så jag gick bara ett varv genom stan och sedan tog jag bussen hem.

Tänker ladda för två träningspass imorgon och har jag tur får jag till och med plats på CxWorx-passet, men det vore väl för mycket att hoppas på ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>