«

»

Maj 31

Kvällspromenad i solen

Galet varmt ute = mindre kläder!

Galet varmt ute = mindre kläder!

Efter en natt av alldeles för få timmar sömn, ett träningspass genom sta´n och Slottskogen, åtta arbetstimmar med omkring flängande på lunchen och en kvällspromenad på nästan en timma i stekande sol sitter jag nu rätt utmattad men ändå nöjd hemma. Goran är i Prag och dricker öl, han. Själv tänkte jag ta en lugn kväll idag, köpa en grillad kyckling och kanske lite naturgodis men jag vart inte alls sugen.

Istället för grillad kyckling och naturgodis blir det nyttig äpplekaka (samma som morotskakan fast med äpple i, ni hittar den HÄR), ananas, kiwi och vindruvor. Och bubbelvatten med jordgubbssmak.

Hoppas på att det kommer något kul på TV ikväll (lär det icke göra) annars får det blir till att kolla på de avsnitten av Tonårsbossen jag ännu inte sett ;) Någon här hemma tycker av någon anledning inte om dessa ungdomar, haha! :)

Ena benet

Ena benet

 

Andra benet

Andra benet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>