«

»

Maj 28

Fitnessgudens gåva till oss proteintöntar!

Harregud. Giv. Mig. Styrka.

Så gott var det. Jag har ätit goda saker tidigare som är gjorda på nyttigtvis men denna tar tamigtusan priset! Nu minns jag inte i vems blogg jag fann detta men jag är oerhört glad över att jag fann det!

Gör såhär:

  • Blanda ihop 20 gram vaniljcasein, 10 gram pofiber, 10 gram mandelmjöl, 1 tsk bakpulver, 2 tsk Stevia Sötströ (kalorifritt), en nypa salt och kanel och kardemumma (snåla icke).
  • Rör ihop allt och tillsätt  50 gram finrivna morötter, 1 ägg och 2 dl vatten.
  • Vispa, veva och rör.
  • Häll i hela kalaset i en bunke som tål att tillbringa ca 4-5 minuter (beror lite på hur djup er skål är, testa 3 minuter först och se hur fast kakan är i mitten, kör tills den inte är rinnig!) och dra igång den på full effekt med kakan i micron såklart.
  • Tag ut, släng upp på ett fat (min blev inte otroligt vacker dock) och strössla på lite cocos. Tada!

Nu har ni nyttig morotskaka! 255 kcal utan cocosströsslet inräknat. Så. Jävla. God. Jag skojar inte. Måste gå ned och köpa mer ägg!

Morotskaka/Morotsmug cake

Morotskaka/Morotsmug cake

1 ping

  1. Kvällspromenad i solen » FireJennifer.com | FireJennifer.com

    […] och naturgodis blir det nyttig äpplekaka (samma som morotskakan fast med äpple i, ni hittar den HÄR), ananas, kiwi och vindruvor. Och bubbelvatten med […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>