«

»

Maj 31

Varför göra som de andra?

Jag har mitt lilla roliga i busskön de mornar, som idag, när jag åker tidigt till gymmet.

Ofta kommer jag först till plats har ställer mig således längst fram med min gymbag på ryggen så att jag tar så mycket yta det går. Står i regel helt stilla och väntar på bussen.

Precis som de andra. Men nu börjar det roliga. När bussen kommer börjar folk skruva på sig, fixar väskan, drar upp byxorna och det ena med det tredje.

Jag rör dock inte en fena. Står paralyserad till dess att dörren öppnat sig vilket uppenbarligen irriterar folket för de är nästan så att de klättrar över mig trots att de inte ens kan komma ut.

Idioter.

image

Idag blir det en joggingtur på Göteborgs gator, skulle egentligen gjort det hemma som vanligt men eftersom badrummet kommer vara barrikerat av två pojkar ungefär den tiden jag behöver in och duscha där så valde jag att åka till Nordic Wellness.

Kanske kan sägs hejdå till mina gympolare om de är där för idag lär väl bli sista gången typ, om det inte regnar på morgon dvs.

Och hejdå säger vi till Hunken som smiter till Prag över helgen. Love you:-)

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>