«

»

Aug 21

Känner mig lite… lite…

Hängifer

Hängifer

Äh, jag vet inte hur jag känner mig. Hängig kanske? Imorse trodde jag allvarligt talat att jag såg ljuset i tunneln när jag plågade mig på crosstrainern och löpbandet på NW, blev något bättre efter en dusch och att jag kommit igång på jobbet, fick gjort och prickat av mycket saker men tiden gick ändå långsamt.

Avbokade body pumpen men valde att låta soltiden stå kvar, brukar alltid känna mig lite bättre efter att jag har solat. Och så även idag, men då var BP redan avbokat så istället tog jag en promenad till Lidl för att köpa yoghurt till min sambo som idag kör sitt första BJJ-pass på länge! All cred till honom som tar sig över vatten och berg för att komma till träningen…! 

Nä, får vara lite ”lat” i ett par dagar och vila mig ordentligt tror jag, åker eventuellt tidigt till jobbet imorgon och åker hem i tid, tar en promenad och fixar lite. Kanske åker in till stan eller något, vad vet jag! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>