«

»

Aug 20

Dååligt Jennifer, dåligt!

Trött men nöjd!

Trött men nöjd!

Eller… förresten, jag tar tillbaka rubriken. Så dåligt är det inte.

Det jag först syftade på var att det var dåligt av mig att jag inte gick upp och tränade som vanligt imorse, jag har ju trotsallt inte tränat på… hmm, sedan i onsdags. Dock har jag hållit igång sedan i torsdags morse och kände mig så sliten i kroppen att hälften vore nog. Avbokade mig även på Body pumpen jag skulle gått på idag eftersom jag kände mig sån imorse, men känner mig ändå på G nu så imorgon blir det träning! Gäller ju att lyssna på kroppen också och inte bara göra som huvudet vill, trots att man stoppat i sig massa skitmat!

Ikväll skall det pusslas ännu mer med lådor och skåp, sättas upp lite hyllor och kanske en spegel.

Först skall jag dock vänta på Hunken, slösurfa och boka in mig på mer träningspass för veckan! :) Ska bli sjukt kul att komma igång med gruppträning igen, som komplement till cardion och gymmet. Känner på mig att det kommer att bli en bra höst! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>