«

»

Aug 22

Var tar dagarna vägen?

Tiden går långsamt på dagarna men ändå undrar jag samma sak varje kväll – var tar dagarna vägen?

Intog soffläge idag trots att jag hellre gett mig ut på en promenad.

image

Har lite jag måste fixa med men de får väl skjutas på antar jag. I helgen blir det städning och besök av Jossan, även en del vila antar jag för emellanåt känner jag mig väldigt sliten. Det går i alla fall bra att träna på morgonen :-) har redan träningsvärk sedan marklyften imorse. 

image

Nu ska vi sova så vi orkar med morgondagen, har möten på jobbet så det är viktigt att vara klar i huvudet då.

Natti natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>