«

»

Jun 02

Jag tror våra grannar hatar mig

Medan de flesta knappt vaknat upp till en dag med en kommande bakfylla har jag redan hunnit gå min morgonPW, veckohandla, laga matlådor, dammsuga och nu sitter jag och äter äpplekaka till frukost och spelar musik. Kanske finns en anledning till att vissa grannar hamrar mitt i natten? 

Men vem bryr sig, i mitten av augusti går flyttlasset! Jag och Jossan var runt i området dit jag och Goran skall flytta igår kväll och kikade lite. Fyfan vad bra det kommer bli!

Jag hoppas dock starkt och innerligt på att sexvideoshopen kommer flyttas/gå i konkurs/stängas för vi ser ju den från vår balkong, haha. Ska i vilket fall bli fantastiskt att bo i en nybyggd lägenhet i ett nybyggt område med saluhall, Nordic Wellness över gatan, restauranger och hela Backaplan mindre än en minut bort.

Fyfan vad bra det kommer bli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>