«

»

Jun 01

Nu får det vara slut

Efter att ha hunnit med galet mycket idag, till och med umgås med Jossan och provåka min väg till jobbet får det nu vara slut på denna dag.

Jag har placerat mig i sängen med en bok och ett svidande ansikte. Två timmar i solen tog ut sin rätt… Jag är åtminstone sjukt mätt, för jag och Jossan lyxade till det med varsin pizza på ballen idag. Välförtjänt, jag var utsvulten så det var mycket gott. Totally worth it! Blir dock dubbla träningspass imorgon ;-) tar min morgon-pw som vanligt och sedan har jag faktiskt bokat in ett bodypump-pass!

image

Det är fantastiskt skönt när man känner att man kunna unna sig en pizza när det händer väldigt sällan och när man hållit igång en längre tid. :-)

Och imorgon natt kommer min hunk hem!! Woho!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>