«

»

Jun 01

Ingen rast och ingen ro!

Nu har jag gått en morgonPW på 11 km, dammsugit och tvättat Hunkens bil, handlat jord, krukor och lekakulor på Blomsterlandet, legat i solen lite för länge, handlat, ätit en sallad på ballen, planerat om växterna och gjort dem fina, städat (dammsugit, tvättat, dammat, torkat av, tvättat fönster, diskat) och nu ska jag slänga skräp, gå upp med en påse till vinden och efter det skall jag ta mig en välförtjänt dusch!

Jossan är på g hit också (eller ja… om två timmar), så då ska vi fixa käk o bara hänga! Det är jag värd då tycker jag, haha. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>