«

»

Jun 02

Andre juni, tvåtusentolv!

Idag, fast för exakt ett år sedan, alltså 2/6-2012 klockan 15:00 var jag på date med en mycket snygg karl. Det började med ett febrilt chattande för att fortsätta med en sms klockan 14:57 där denna snygge karln frågade var jag var trots att jag hade 3 minuter på mig. Tilläggas skall också att jag var redan på plats. Svarade honom med att du kommer se mig, jag är den enda som inte är 100 år här.

Och med ”här” menar jag utanför Botaniska Trädgården i Göteborg. Ni kan läsa mer om daten här!

Det slutade med en sväng om i Trädgården, en jävla långpromenad runt omkring Linné, Slottsskogen, Järntorget och Masthugget/Majorna. Det var en sjukt bra date.. :)

Och nu, ett år senare, sitter jag i karlns (mer känd som hunken) lägenhet som numera har även mitt namn på dörren. Det kunde man inte tro :D Precis när jag gett upp hoppet om alla dess karlar i världen så träffade jag the One ;)

Förjefla snygga är vi också!

Förjefla snygga är vi också!

Nu får vi bara hoppas på att Hunken kommer hem snart så jag får pussa på honom. Det har varit skönt med egentid i helgen men inget går ju upp mot Hunken :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>