«

»

Jun 03

Näsdukar i träden på Botaniska Trädgården

Igår besökte jag, för andra gången i mitt liv, Botaniska Trädgården i Göteborg (denna gången hamnade jag inte mitt ute i ingenstans!!!) tillsammans med… well, en man som kom dit ridandes på sin kamel som han parkerade vid entrén till Botaniska där en av hans fyra fruar fick stå i insvept i sitt lakan medan vi febrilt letade efter det (som jag läst om i Metro) omtalade Näsduksträdet som enbart blommar 10 dagar om året.

Eftersom det uppenbarligen skulle vara något speciellt med detta träd som såg ut att blivit våldtaget av ett par näsdukar i ett tidigare skede var det till och med skyltat till det, och tja, det var väl ett fint träd…

Näsduksträdet

Efter att ha sett allt (?) i Botaniska traskade vi nedåt utgången igen för att kolla till kamelen, till mitt sällskaps stora förtret var dock kamelen försvunnit och vi återfann den inte ens vid Cirkusen. Så om någon ser en vilsen kamel spatsera omkring på Göteborgs gator kan ni höra av er till ilsken_hårig_man_med_fyra_fruar@jagärklenockså.com.

Anyway, jag har varit hos min underbara frisör Frida och fått håret slingat igen, känner äntligen att jag kan med att visa mig utomhus igen, så strax blir det en sväng ut i det fina men ack så blåsiga vädret, sen ett härligt ben-pass på Sportlife Almedal.

Randigt :)

Funderar även på att lösa in min bingolott (yes! jag vann en ny för ett par månader sedan!) så om någon har vägarna förbi mig på berget vid 19 ikväll är ni välkomna mot uppvisande av en giltig bingolott! Tant Jeffe har talat!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>