«

»

Jan 29

Axa Great – on the go!

Great - on the go!

Som jag nämnde i tidigare inlägg där jag utvärderade World Class-gymmet, så fick jag två stycken Axa Great – on the go att ta med mig hem. Jag hade sett dem tidigare men det har aldrig blivit av att jag testat dem.

Och det ångrar jag nu, för satan vad goda de var, och enkla! Det enda du behöver är 2 dl hett vatten och en Axa Great – on the go! Sked finns redan. Häll på det varma vattnet och låt stå en minut, rör om, ät! Kan inte bli så mycket enklare. Jag var skeptisk först, men de smakar precis som vanlig havregrynsgröt. De finns i tre olika smaker, Great Apple Cinnamon (vansinnigt god!), Great Red Berries och Great Blueberry Apricot.

De finns nog att köpa i vilken matbutik som helst, på Ica Maxi står de vid havregrynen.

Klicka på bilden för mer information

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>