«

»

Jan 29

Skön morgonpromenad med Cocos

Jag släpade upp Cocos ur den varma sängen 07:30, och tio minuter där efter var vi ute på en skön morgonpromenad. -2 grader ute, vindstilla och solen på väg upp. 65 minuter senare, mycket piggare och 0 grader ute är vi nu hemma. Cocos äter på ett grisöra medan jag nöjer mig med gröt och apelsin.

Det var inte direkt mycket folk ute, mötte 2 löpare, 3 hundar med dess ägare, ett tidningsbud och en walk of shame-ungdom. Känns skönt att ha fått igång kroppen så nu kan jag koncentrera mig på vad jag hoppas att dagen skall ha att erbjuda; Städa, matlagning, besök på Frölunda Torg, Sportlife Almedal och lämna Cocos hos Singen & Co.

Cocos hängde med riktigt bra, sprang antingen bredvid mig eller framför mig nästan hela promenaden. Förmodar att kortisontabletterna och specialschampoot hon fått har gjort väldigt gott för henne!

1 kommentar

  1. johan

    Fick ett gott skratt på morgonen när jag läste detta med ankorna, haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>