«

»

Mar 19

Vad gjorde vi förr?

Herregud. Jag har idag paketerar ned min kära Samsung i en låda och skickat iväg den med ett bud. Min trotjänare – min följeslagare och mitt verktyg för att kommunicera via facebook, bloggen, samtal och SMS. Vad nu? Vad göra? Hur ska jag klara mig? Ska jag behöva använda datorn igen? Ska jag behöva prata med folk – in real life?

Nä, skämt åsido. Jag har lämnat in min telefon i hopp om att de kan laga den eftersom den startar om sig ibland. Och lite sånt. Har fått låna en Samsung Omnia 7, Windows Phone, som jag håller på och vänjer mig vid.. ska se om jag någonsin vänjer mig. :) Kul att testa något annat!

Ikväll blir det ishockey på Scandinavium, ska se Frölunda slå Luleå! Eller vilka det nu var som spelade…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>