«

»

Mar 20

Kul när man bloggar.. med osynliga inlägg?

Igår trodde jag att jag postat två stycken fantastiskt intressanta och välskrivna blogginlägg från mobilen – men icke. Det visade sig att de låg kvar lokalt i telefonen men de vägrar och spjärnar emot när jag försöker ladda upp dem. Skit.

Anyway, efter två nätter av totalt värdelös sömn blev det inatt en tredje natt med alldeles för lite sömn, så idag blir det kaffe för hela slanten. Tycker det är fantastiskt bra att vi denna veckan får prova en kaffemaskin på jobbet med massa spännande kaffesorter, så som espresso, kaffe latte och cappuccino ;-)

Ishockeymatchen igår mellan Frölunda och Luleå var tämligen spännande, trots att den skulle envisas med att hålla på till efter klockan 23:00… då brukar jag ha sovit i 1,5 h i vanliga fall, så det tillsammans med faktumet att jag sovit galet dåligt dagarna innan gjorde väl att jag kände mig rätt trött och sleten det sista…

Nu: Kaffe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>