«

»

Mar 21

Det är Hunken som håller mig vid liv just nu… och en jävla massa kaffe.

Caffe Latte

Caffe Latte

Efter sömnlösa nätter i måndags, tisdag och onsdags fick jag sova lite mer natten till idag, men fortfarande svårt att somna och när jag väl somnat så vaknar jag titt som tätt. Fantastiskt irriterande. Det går ut över mig, det går ut över min kära sambo (oerhört tacksam för att han står ut med en just nu dygnet-runt-trött Jennifer), jobbet och träningen.

Imorse fick jag åtminstone ihop ett träningspass som var något bättre än tidigare, men det är fortfarande inte desamma. Jag vill vara pigg, speciellt nu när det börjar ljusna ute… och på flera andra fronter :)

Dricker en caffe latte från maskinen på bilden, eller ja, kanske inte exakt den maskinen men modellen är densamma. Fantastiskt gott må jag säga, och den har räddat mig den här veckan… :) Tack till Hunken som står ut med mig och tack till kaffemaskinen som orkar med mitt tempo ;-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>