«

»

Mar 18

Skjut mig!

Efter en natt av att ha räknat tusentals får, testat alla olika sovpositioner, andas tungt och andas ikapp med Goran så resulterade det ändå i vara några få timmars sömn – knappt.

Undrar lite vad det var som fick mig att vara vaken, hade Jossan i något i efterrätten? Hade jag glömt något? Var jag för uppspelt över vinsten på min bingolott?

Ja jag vet inte. Mest troligt är väl att det beror på kaffet hos pappa som inmundigades på eftermiddagen, om fallet är så blir det aldrig mer kaffe efter klockan… hmm… tolv på dagen helst för att vara på den säkra sidan.

Fufan. Tänkte jag skulle skippat träningen men jag vet att jag trots allt fungerar lite bättre om jag gör som vanligt i detta fallet. Får sova ikväll istället :-) nu blir det träning igen, ett benpass för att komma igång… för kom ihåg: don’t skip leg day!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>