«

»

Jun 01

Utnyttjade Intersports ”Nöjd kund-garanti” idag

Samma vecka som Göteborgsvarvet gick av stapeln köpte jag mig ett par Adidas på Intersport, och fick med deras Nöjd kund-garanti… vilket jag är otroligt tacksam för. Jag kunde nämligen inte springa i skorna, det tog liksom stopp. Fick otroligt ont i framsidan av smalbenet efter ett par km och blev hela tiden tvungen att avbryta, men i mina gamla dojor kunde jag springa Göteborgsvarvet utan vidare… Så något var fel.

Idag, på min semesterdag, tog jag tillfälle i akt att åka till Intersport på väg till Sportlife Almedal och byta skorna. Hittade ett par andra, också dem Adidas, och tyckte att de kändes bättre. Nu har jag inte funktionen MiCoach i skorna längre, men det gör ingenting eftersom jag ändå använder mig av Cardiotrainer i telefonen. De nya skorna jag köpte var ett par löparskor med pronation (om det nu hette så) vilket innebär att de har ett litet stöd på insidan av skon. Jag är, precis som många andra, en sån som sätter ned vänsterfoten lite snett, eller ja, foten viker sig lite inåt, därav bra med ett extra stöd. De förra skorna var ett par neutrala skor.

De jag bytte till var dessutom lite billigare, vilket innebär att jag fick ett tillgodokvitto och kunde köpa mig ett par nya träningsbyxor eftersom de jag har börjar bli lite lösa och sladdriga. Fick hittat ett par snygga Craft på REA, så det var ju fantastiskt bra. Ska ta en PW nu och inviga mina nyinvesteringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>