«

»

Mar 11

Stolt över min bronsmedaljör

Här kommer lite bilder från helgen med Nordic Open och min bronsmedaljör:

Glad hunk!

Glad hunk!

Och lite bilder från ‘in action':

Oerhört glad hunk!

Oerhört glad hunk!

HIIIIJAAAHH

HIIIIJAAAHH

:D

:D

Skall tillägga att han hade glod på sin vita gi när han kom tillbaka… hehe. :)

CHEEESE

CHEEESE

Hunken skulle aldrig se ner på någon.. :D

Hunken skulle aldrig se ner på någon.. :D

Vi hann givetvis med mycket och fantastisk god mat! Det är ju A och O! ;-)

Förrätt!

Förrätt!

Min förrätt... :D

Min förrätt… :D

Får inte heller glömma av sponsorerna som är med och gör tävlingarna lättare:

Sponsring

Sponsring

I övrigt tackar jag Hunken som vill ha med mig på tävlingarna och tack Rebecca och Oskar som var med och gjorde helgen underhållande!! =) Blev som en road trip blandat med blodigt allvar… ;-) Får se vad nästa tävling blir nu när Nordic Open är slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>