«

»

Nov 24

Slitit ut stövlarna på en dag

What a day… Eftersom lägenheten var storstädat och i toppskick efter gårdagen så hade jag hela dagen fri. När klockan ringde så gick jag upp efter lite dividerande med mig själv om att huvudvärken kommer att försvinna, allt blir bättre bara jag går upp och UPP MED DIG LATMASK så gick jag helt sonika upp och slängde in en tvätt, hoppade i träningskläderna och brände bort 700 kcal på Crosstrainern. Hem, duscha, fixa tvätten och sedan tog jag en promenad i solskenet in till Nordstan och Femmanhuset.

Vandrade runt relativt planlöst och förbarmade mig över allt jävla folk överallt. Såg att Cassels hade 40% rabatt på alla ordinariepriser, så då gick jag ronden där inne och fick med mig en topp och en tröja för 250 riksdaler, eller hur lite jag nu gav. Nästan som på Ullared ;-)

Shopping

Shopping

Mötte sedan upp Mr Blackwell och diskuterade lite affärshemligheter ;-) Nä, var ett förutsättningslöst möte om produkterna från Vemma. Mer om det sedan!

Vemma, nom nom!

Vemma, nom nom!

Traskade hemåt från Odinsgatan, över bron, förbi Chilli och köpte filtar, ringde och beställde indisk mat, hem och äta. Då var klockan 14 och dagens första måltid… tiden änna sprang iväg.

Nya mjuka filtar! (eftersom Hunken eldade upp en av de gamla...)

Nya mjuka filtar! (eftersom Hunken eldade upp en av de gamla…)

Direkt när maten var slut gick jag ut igen, tog en promenix till Backaplan, letade kavaj men gav upp. Gick till Akrams Livs och hämtade ut mitt paket från Lyko för att sedan styra de nu djävulskt trötta fötterna mot Lidl för att köpa satsumas, kycklingfilé och mango, typ. Sagt och gjort.

Satsumas, tusan vad gott.

Satsumas, tusan vad gott.

Nu hemma, och jävlar i mig vad slut jag är i fötterna. har fått på mig mina terapisockor….

Terapi för fötterna

Terapi för fötterna

Hann också veva igång glassmaskinen som just nu gör chokladglass till mig, medan jag sölar i soffan.

Chokladglass ftw!

Chokladglass ftw!

Hade bara min hunk varit hemma så hade denna dagen varit fulländad!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>