«

»

Nov 25

Kurs hela dagen

Idag blev jag hastigt och lustigt inkastad på två kurser:

Presentationsteknik som hölls på svenska och innefattade bland annat att stå inför alla deltagare och presentera vad man nu ville. Gick helt okej för min del och jag fick beröm för att jag fångade intresset hos åhörarna.

Andra halvan av dagen bestod av Self coaching som hölls på engelska och där fick vi presentera oss och varför vi var där, för att sedan gå igenom en rad olja övningar. Väldigt kul och givande!

Jag är således glad som började jobba tidigt imorse och att jag satt ett par timmar igår. Men när jag gick hem hade jag 30 olästa mail… Minst.

Nu har jag i alla fall gjort en kycklinggryta så att min älskling har matlådor när han kommer hem, hann dock inte med övriga saker jag tänkt göra.

Meeen det var en jävla massa lök som skulle hackas och jag fixar inte det, haha
image

Jaja. Nu ligger jag i soffan under en nytvättad och tumlad filt med en skål popcorn. Bara några dagar tills hunkens hemkomst!
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>