«

»

Nov 22

Sillvik med min lilla krigare

Eftersom Gizmos bakben inte vill som varken jag eller Lil´Giz vill så blir det mycket vila och inga långpromenader innan veterinärbesöket på måndag, så för att glädja min lilla krigare plockade jag med mig honom ut till Sillvik. Han älskar att vara där och hoppa på klippor, doppa tassarna och jaga fiskmåsar.

Sagt och gjort, brände dit en sväng men stannade inte länge eftersom det var rätt kallt och han ska ta det lugnt. Hann ändå få med lite bilder hem och självklart de obligatoriska jagharvaritvidhavetselfie-bilderna. SÅKLART. ;-)

Man kan inte alltid bli bra på bild... ;-)

Man kan inte alltid bli bra på bild… ;-)

Försökte mig på en selfie med Giz men det var lättare sagt än gjort...

Försökte mig på en selfie med Giz men det var lättare sagt än gjort…

Giz vet hur man pajar en bild...

Giz vet hur man pajar en bild…

Igår när jag var ute på sista kvällspromenixen såg jag att någon ägnat dagen åt att hänga upp hjärtan i träden mellan vårt område och Backaplan – mycket uppskattat av åtminstone mig, det livar upp och dessutom kanske det avskräcker drägget som brukar hänga där att faktiskt hänga kvar… vore trevligt om de begav sig av några mil åt ett heeelt annat håll. Så långt bort från mig och Giz de bara går, tack! :D

Alla hjärtansdag snart?... ursäkta de fantastiskt dåliga bilderna.

Alla hjärtansdag snart?… ursäkta de fantastiskt dåliga bilderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>