«

»

Nov 21

Nickelbacks nya skiva No fixed address

Nickelback, I love you guys!

Drog igång Nickelbacks nya skiva – och herrejävlar vad pojkarna levererar. Hit efter hit. Låtarna What are you waiting for och Edge of a revolution är väl, mig veterligen, de enda två som flitigt spelas på radio. Åtminstone den första nämnda men numero dos lär ploppa upp i en radio nära dig snart om den inte redan gjort det.

För er med Spotify, här har ni:  Nickelback – No Fixed Address

No fixed address slår Foo Fighters nya platta med hästlängder. Man kan väl säga att jag är helt såld på Nickelback och skulle gärna gifta mig med Chad och hans gäng, typ. Dessvärre är inte Chad på min topp 5 lista över snygga killar här i världen, kanske inte ens heller topp 10 eller 100, men what the hell, friar han så kan jag ta mig en tankeställare kring detta.

Här har ni en soon to be superhit: She keeps me up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>