«

»

Nov 23

Jeffektiviteten slog till igen

Efter en kväll igår hemma hos en vän där det bjöds på tacos och film med biokänsla (just nu står projektorduk minst 117” och en fetingprojektor på önskelistan) var jag och Gizmo hemma vid midnatt, trötta och nöjda. MEN, klockan 07 var det dags att gå upp, snoozade dock en kvart men begav mig sedan iväg till NW medan Lil´Giz sov kvar i soffan. Efter nästan halva passet så dog mitt headset men som tur var hann jag ändå få feeling av de låtarna jag hann höra… :)

Det var längesedan jag tränade på helgen och nu förstår jag inte riktigt varför – det är ju då jag har chansen att förlänga passet utan att känna tidspress som man gör vid träning innan jobbet. Gick på 15% lutning på löpbandet till dess att pulsen sköt i taket – sedan var det dags att gå hem (kunde ju inte stanna kvar där och flåsa som ett jävla ånglok, snacka om att störa de andra). Åt go´frulle (Keso, banan och kanel FTW), städade, packade, slängde saker, var i förrådet, lagade mat, rastade Gizmo, betalade räkningar, duschade och gjorde helrenovering av mig själv, fixade ansiktsmask och lagade lunch – allt detta innan kl 12.

wpid-photogrid_1416740107214.jpg

Tekniken fastsatt – headset, pulsklocka och fitbit charge som inte syns på bild… ;D Och yes, jag är så osminkad man kan va´!

Träningen går riktigt bra igen, saknar att lyfta tungt men World of Shapes träningsupplägg passar mig ypperligt nu, har ökat stabiliteten och styrkan i hela bålen och det märks inte bara på magövningarna utan även på min hållning. Tack för det! Dessutom – jag kommer i min klänning jag köpte när jag var som smalast för några årsedan, haha! WIN WIN WIN! 

Såg en affisch på gymmet som fångade mitt intresse, läste igenom den och mitt i texten står det ”ta med dig denna flyer så bjuder vi på ….”, men jag vet inte, ska man verkligen slita ned den från väggen, knyckla ned den i väskan och ta med sig den? :D

 

wpid-20141123_083629.jpeg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>