«

»

Feb 05

Om ni är trötta på måndagar…

…skulle ni bara veta hur trött jag är på tisdagar.

Har ändå haft en bra dag med en arbetsdag som bara flugit iväg och därefter mötte jag upp My som jag trodde att jag inte sett sedan högstadiet (vilket visades sig vara inkorrekt). Fikade och tjötade skit i ett par timmar, var otroligt kul att ses igen! Det får vi göra om :)

Trött i hågen styrde jag kosan (eller ja, busschauffören styrde bussen) hemåt och mot Goran the Hunk :)

Träningen imorse gick bra, har redan träningsvärk i triceps och kunde hålla hög puls hela tiden. Sjukt bra! :) Får hoppas på ett lika bra pass imorgon… :) eller bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>