«

»

Feb 04

Var tar tiden vägen?

Tiden går onekligen fruktansvärt fort.

Var tog januari vägen? *poff* och där var januari slut. Men ändå känns det som att tiden verkligen sniglar sig fram…

Ja, jag vet att det ljusnat ute. Jag vet att det inte hjälper att gnälla om det. Ja, jag vet. Jag. Vet. JAG VET. MEN; jag vill ha vår och höst samtidigt. Vår vill jag ha för jag vet hur mycket jag tycker om våren och hur man känner när solen värmer, vägarna blir torra och fåglarna sjunger för fulla muggar.

Varför jag vill ha höst?
Jo, för vet ni vad, då flyttar jag och min PT-kock-hunk till en helt nybyggd lägenhet i centrala Göteborg.  Klart man längtar liksom.. :)

Sen att sommaren kommer där emellan är ju inte helt fel det heller! Jag vill ha sol, jag vill grilla, jag vill ha picnic i Slottskogen, jag vill läsa träningstidningar i solen! :)

Sommar och sol!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>