«

»

Apr 01

Nöjd över mig själv!

Jag blir så nöjd över mig själv emellanåt, för det första tänkte jag ha en vilodag, för det andra hade jag planerat att beställa en pizza såhär innan storsatsningen med PTn som börjar i veckan och för det tredje tänkte jag gå och handla och köpa popcorn.

MEN: Jag hade ingen vilodag, jag köpte ingen pizza och jag var aldrig och handlade. Istället blev det en 9 km power walk blandat med jogging, pizzan byttes ut mot 500 gr mini-keso med banan, apelsin och kiwi (förstår ni hur mätt jag blev?) och popcornen byttes ut mot en stor skål med sommargrönsaker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>