«

»

Apr 01

En andra första träff med PT-Carl på tisdag

På tisdag kl 17 ska jag infinna mig på Sportlife Domkyrkan för en andra första träff med PT-Carl. Jag var där under lunchen på fredagen för konsultation, vi gick igenom lite om min träning och vad jag hade för mål (sa att jag satsade på Iron Man) och att jag verkligen ville ge allt och att han måste köra hårt med mig, haha. Jag fick även fylla i ett papper som bevisade hur frisk jag är och sedan signade jag avtalet. Det känns riktigt bra och jag är sjukt laddad.

Jag har köpt 12 stycken timmar varav 2 stycken är om kosten, och det första kosttillfället är på tisdag. Sedan kommer jag köra onsdagar och då är det ge järnet som gäller! Ska bli riktigt kul, det känns ju som att jag kört fast och inte kan utvecklas mer själv nu, så detta kommer nog bli riktigt bra.

För er som vill veta mer om Personliga TränareSportlife kan trycka här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>