«

»

Apr 29

Min mamma blir nog inte förvånad…

När jag var liten kunde jag gå runt och äta på en hel gurka. Eller en paprika. Eller en tomat,blomkål, morötter…. tja, både det ena och det andra. Har ätit så mycket vattenmelon att jag spytt. Anyway, med detta vill jag ha sagt att Singen (mamma) blir nog inte föga förvånad när hon ser hur min ”godisskål” ser ut för kvällen, 253 kcal av godsaker:

Granny Smith och Morötter

Granny Smith och Morötter

Väntar på att hunken skall komma hem också, han sitter och våndas på en kurs han redan gått, stackaren. Jag har fixat tvätten i alla fall, och disken. Så är det gjort. Har hunnit vara nere och posta lite paket och brev med. Känner mig rätt effektivt trots att jag somnade senare än vad jag trodde igår.

Äh, nu skall jag inte spilla din tid med mitt ordbajsande utan jag skall återgå till att ge min kropp frukt och grönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>