«

»

Apr 30

Tack Värsttrafik för att ni gör min vardag så spännande

Wroooom

Wroooom

Inte nog med att jag fick hoppa in i bussen idag trots mina låna ben, så fick jag hålla i mig för kung och fosterland – även när jag satt – för att inte falla ihop som en liten livlös hög på golvet. Chauffören måste haft fruktansvärt bråttom för han körde i vänsterfilen aka Köra-snabbt-filen hela biten på E20 och han körde om de flesta bilarna… helt vansinne. Tvärnitarna och tutningarna skall vi inte tala om. Herregud. En och en halv månad till så slipper jag åka den där bussen vareviga dag!

Nu äter jag morötter, kvarg och jordgubbar (inte blandat) och väntar på att min Hunk skall komma hem. Ikväll blir det lite minidejt med film och popcorn!

Imorgon skall jag möta upp Jossan för ett besök på Universeum, sen möter vi våra karlar för middag på Restaurang Taras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>