«

»

Mar 02

Min allt-i-ett-kärlek!

Min Goran

Min Goran

Denna karln har tusan allt. Han är det bästa av alla världar – han är min pojkvän, min sambo och min bästa vän. Han lagar fantastiskt mat och han kan städa tills vårt hem skiner. Han är rolig och han har allt bus på gång. Han är skolad inom kost- och träningslära och han tycker dessutom om att träna med mig. Han lär mig saker jag inte har haft en susning om. Han är förjävla bra helt enkelt <3

Igår, 1/3, firade vi dessutom 8 månader ihop. Känns som att vi känt varandra fantastiskt mycket längre än så dock!

Han må inte se så otroligt glad ut på bilden men det var trots allt de där ögonen jag föll för i Botaniska Trädgården i Göteborg den andre juni 2012.

Nu blir det Melodifestivalen, popcorn och ananas efter en dag med badminton och shopping på Frölunda Torg. Imorgon blir det träning och sedan ut till Singen & Co för lite söndagsmiddag och bullar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>