«

»

Mar 03

Bra med uppföljning?

Något av det bästa med min pulsklocka är att jag kan följa alla mina träningspass på internet, jag kan även skapa träningsprogram och föra över till klockan så att den påminner mig om att det är träningsdag (som att jag skulle glömma det…)

Har ännu inte ställt in fot-pod:en bara så att jag kan mäta mina rundor, men har å andra sidan inte kommit igång med löpning eller power walks ännu. Jag och Hunken var dock ute idag och tog en morgonpromenad eftersom vädret är så fint!

Summering av veckan

Summering av veckan

Träningsveckan har varit OK, trots att jag varit lite trött, sovit dåligt och mycket är på gång. Får se till att öka antal moves, snittpuls och kcal inför denna veckan.

Helt OK pass

Helt OK pass

Fick åtminstone till ett bra pass i fredags, körde crosstrainer – marklyft – crosstrainer. Får bli mer sådana pass hädanefter, dock går jag in i fem veckor av tunga vikter vilket innebär att pulsen inte kommer vara lika intensiv som nu. Får nog variera med lite löparrundor på kvällarna igen tror jag.

Har precis inmundigat en kopp kaffe, en portion gröt och ett glas nypressat apelsin- och grapefruktsjuice, så nu ska jag greja lite och sedan åker vi till Singen & Co!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>