«

»

Mar 02

Fem svettiga veckor går mot sitt slut

Motivation? :)

Motivation? :)

Nu har snart fem veckor passerat av en mer crossfit-liknande träning, vilket betyder att det nu kommer bli fem veckor av svett igen – men för att vikterna är tunga… Har legat på 60% cirka av maxvikt nu och mycket mer reps, men nu blir det 110% av vikten och färre reps…!

Ser resultat allt eftersom, även om jag kan vara otålig. Det känns onekligen bra att träna på detta sättet, speciellt när kosttillskotten är få. Omega 3, D-vitamin, multivitamin och protein får räcka!

Att hålla kosten på en bra nivå är dock det som gett mig mest resultat. För träning- och matdagbok sedan mitten av januari och det är fantastiskt bra. Ligger på ca 2000 kcal om dagen, vilket passar mig perfekt. Gröt vid frukost nr två är också något att rekommendera (vid 9-tiden) eftersom det får, i alla fall mig, att hålla en väldigt bra nivå resten av dagen. Inget sockersug och inga tröttsvackor vid 15-snåret.

Är man lite orkeslös är det bara att öka på matintaget! Svårare är det inte.

Bra kost och bra träning ger långa och hållbara resultat. Kör ingen snabb viktminskning med metoder som gör att jag inte mår bra, min kropp tar stryk och tre månader senare har jag tröttnat och allt var förgäves.

Är glad som har min Hunk som är med mig och stöttar mig – och som jag kan stötta samtidigt. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>