«

»

Jun 08

Man ser ju vilken färg jag gillar i alla fall!

Idag ringde klockan 06:30, snoozade två gånger och skuttade (överdrift) upp ur sängen och begav mig utåt. Var inte supermotiverad och hade inte lusten att springa, så det blev en power walk på 11 kilometer istället, ihop med Sigge och Alex podcast. Mycket bra. Skrattade rätt gött emellanåt, lite i rädslan över att någon såg mig…

FIck även testat lite mer av de kläderna som kom på posten i veckan och t-shirten och västen satt ju mycket bra! Väst är perfekt att ha om det är för kallt för att bara ha t-shirt/linne eller för varmt för att ha löparjacka.

Jag satte mig på ballen en stund när jag kom hem och pustade ut! :) Solen kom fram i ungefär en minut och försvann sedan… får hoppas den kommer sen igen så vi kan grilla till lunch! :D 

Sven har anlänt och jag har hunnit städa, duscha, äta gröt och ett ägg så nu får vi se vad som händer. :) Skönt att ha hela dagen framför sig, eller ja, hela helgen! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>