«

»

Jun 07

Sicken festlig kväll

Efter arbetsdagen blev det räkmacka och god, nyttig, dessert som ni såg nedan. Skulle precis börja knåpa på receptet men då gav min sida upp en stund och nu ligger jag i vanlig ordning i sängen :-D

image

Jag har köpt en bok idag på lunchen, en man som heter Ove, så den skall jag umgås med nu medan hunken tittar på fjollboll, förlåt, fotbollen. ;-)

Imorgon blir det en morgonjogg igen och kanske ett träningspass på gymmet, beror lite på väder, vind och tidpunkt.

Sven kommer hit imorgon och stannar till på söndag antar jag så jag får väl hänga med pojkarna en del också :-D får hoppas vädret är bra så vi kan grilla och äta hemmagjord Coleslaw. Eller tzatziki. Nomnom. Efter det lär det bli kladdkakan. OOOMNOMNOMNOM.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>