«

»

Maj 23

Känns onekligen tungt..

..att gå och lägga sig i sängen när det är så fint väder ute. Hade varit bättre om det var mulet ;-) men jag vet utan tvekan att det är värt det för imorgon skall det vara fint väder på morgonen så då blir det en löptur utomhus.

image

Imorse, efter att de vevat igång bussen fick jag till ett väldigt bra pass på gymmet. Blev mycket marklyft, core och axlar. Yepp en himla blandning men så är det. Har träningsvärk i magen redan nu, det märks tydligt att jag riktat in mig på cardio de sista istället för gym.

Jag känner att gymmet kan jag koncentrera mig mer på under den årstiden då jag inte kan springa utomhus. Min morgoncardio är som terapi för mig! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>