«

»

Maj 24

Det är mornar som dessa jag önskar att jag tvättat fönsterna

Klockan fem imorse lös solen så fantastiskt klockrent rätt in hos oss och jag tänkte förevigat detta med en bild men så insåg jag hur smutsigt fönstret var så jag lät bli! Får kanske bli att putsa dem i helgen även om de lär bli smutsiga fort igen med tanke på all smogg och skit från e20 :-)

Det var också chockerande låg temperatur ute imorse, blev både löparjacka och handskar. Avverkade nästan milen :-) så nu är jag på g inför jobbet

image

Läste också att det blir folkomröstning av trängselskatt. Bra det men det krävs fortfarande ett beslut från riksdagen om något skall ändras. Tycker om att vi får vara med och göra våra röster hörda dock!

Nej, nu tänker jag surfa på 9gag tills bussen stannar och sen har jag some important shit to do.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>