«

»

Aug 25

Jag trodde jag skulle dö bara 3 gånger!

Man ska se ut som stryk efter träning... annars har man failat! :D

Man ska se ut som stryk efter träning… annars har man failat! :D

Idag när jag slog upp mina blå för femtioelfte gången då den sega jävla spyflugan väckt mig insåg jag att det var lönlöst att ligga kvar. Dessutom lyste solen och molnen fullkomligt lös med sin frånvaro… jag tog därefter med inte så tunga steg, stön och stånkningar på mig mina träningskläder för en första PW/jogg på Hisingen.

Hade absolut ingen aning om var jag skulle ta vägen, började därför lite planlöst springa omkring, runt Backaplan, Hjalmar Branting och i bostadsområden. Nu lät det som att jag sprang hela biten och det var tämligen inte meningen för det gjorde jag absolut inte. ^^

Anyway, insåg att vi har allt här inom en radie på 200 meter – går bilen sönder kan den lagas, vi kan röntgas, köpa leksaker till systerbarnen, shoppa kläder, möbler, brädor, bli sjuka, äta mat från hela världen, gå till ”vinbutiken” (well, vet inte riktigt om de säljer vin men..), gå till en barberare eller få thailändsk massage.

Det sämre med dagens tur var väl att jag vid tre tillfällen var säker på att nu dör jag. Jag hörde ”Shit shit shit shit” i mitt huvud men lyckades ta mig därifrån med livet i behåll!

1: Höll på att springa in i en grupp alkisar som redan korkat upp. Vill inte veta vad som hade kunnat hända om man sprang på dem, av någon anledning känns de inte lika vänliga som a-lagarna i Alingsås.

2: Två män med utseendet Mindre Snälla låg och sov (sov räv gissar jag!) i en bil och jag väntade mig att få en pistolskott i ryggen men även detta överlevde jag.

3: I ett bostadsområde jag sprang igenom hör jag en hund skälla hysterisk alldeles på andra sidan häcken och jag är säker på att denna mordiska maskin utan tvekan kommer att ta sig igenom, bita mig i benen för att sedan bita av mig huvudet.

MEN, jag överlevde som den överlevare jag är. :D Kanske var dessa tre incidenter inte så farliga, egentligen? ;)

Nu skall jag dricka kaffe och duscha (nej, inte samtidigt), sen blir det IKEA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>