«

»

Aug 24

Nu är det gjort!

Varm och trött!

Varm och trött!

Lägenheten är städad och tom. Inte den nya alltså, den gamla. Den som luktar unket och har två hissar som luktar a-lagare. Nä, riktigt så illa är det inte men tusan vad bortskämd man blir fort…

Fantastiskt skönt att komma hem igen, Goran städar på toaletten och jag skall dammsuga, fixa i köket, vika tvätt och plocka undan saker som jag tycker ligger i vägen ;-)

Blev två vänder till Återvinningscentralen, en till en stängd pizzeria varpå vi bestämde oss för att ta våra 5 påsar + två säckar med kläder till H&M i Partille då de har en insamling som gör att kläderna återvinns och man får en rabattkupong. Jag ringer således till nämnd butik, dubbelkollar att de har den hanteringen och frågar hur mycket man får ta med varpå tjejen svarar att vi kan ta med allt – utan problem.

Sagt och gjort. Tror ni att det var så bra? Nej. Väl inne i affären, med värkande armar och svettiga pannor (överläpp för min del, tack mamma!! haha) så säger dem att man bara får lämna två påsar om dagen. Vansinniga är bara förnamnet som kunde beskriva oss då, kallar dit på ansvariga, förklarar vad som hänt och säger att vi vägrar gå därifrån med kläderna igen, haha. De tar allt och vi nöjde oss med två kuponger var… Kupongerna var inte grejen, det var just det att infon vi fick var att ALLT kunde tas med, men tio minuter senare så låter det annorlunda… Fuckin´ hell vad sura vi blev, haha.

Jaja, vi åt tacos- och pizzabuffé på det, så nu är vi nöjda igen ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>