«

»

Jun 24

Härlig söndag… i regnet

Favoritrundan

Pigg som en utvilad mört stack jag ut imorse för att springa. Blev dock inte så mycket springa, utan sprang några km och power walk:ade resten. Möjligen är det så att benen kräver vila i ett par dagar, så jag ska testa gymma på morgonen innan jobbet istället, som en förberedelse inför vintern då jag inte kommer vara ute och springa ;-)

Söndagsfrukost

När jag var borta vid Nordstan öppnade sig himlahelvetet också och regnet vräkte ner, tänkte hoppat på elvans spårvagn men jag tog mig i kragen och trotsade både regn och motvind. Väl hemma, kall, blöt och smått irriterad gjorde jag chokladproteinpannkakor med fruset proteinfluff och lätt stekt banan. Kan lova att den frukosten piggade upp! Nu ska jag snart ladda om och sedan bege mig till Sportlife Almedal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>