«

»

Jun 24

Rudimental ft John Newman – Feel the love + Lyrics

Vissa låtar älskar jag från första sekunden jag hör dem. Igår när jag lånade syrrans bil gick denna låten på radion och jag föll direkt. Den ger mig gåshud och jag vill liksom lyssna på den när jag redan lyssnar på den – så bra är den. Sen att texten är helt otroligt enkel faller ju mig absolut i smaken ;) Låten heter Feel the love och det är Rudimental och John Newman som gör den. Om jag har hört talas om dem innan? Nej, inte vad jag vet… anyway, lyssna och njut!

Rudimental ft John Newman – Feel the love

Och låttexten:

You know I said it’s true
I can feel the love
Can you feel it too?
I can feel it, ah ah
I can feel it, ah ah
[x4]

You know I said it’s true
You know I said
(I said, I said, I said…)
[x2]

You know I said it’s true
I can feel the love
Can you feel it too?
I can feel it, ah ah
I can feel it, ah ah
[x2]

Na na na na
Oh oh oh oh
No no no no
Na na na na
No no no no

Gotta tell you
Gotta tell you (tell you)
Gotta tell you (tell you)
Gotta tell you (tell you)
Tell you (tell you)

You know I said it’s true
You know I said it’s true
I can feel it

You know I said it’s true
I can feel the love
Can you feel it too?
I can feel it, ah ah
I can feel it, ah ah
[x2]

I can feel it
I can feel it
I can feel it
Can you feel it too?

Ah, ah
Too? Too?
Ah, ah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>