«

»

Mar 28

GymGrossisten och MM Sports i Göteborg

Complete Protein 3, Päron/Vanilj

I förrgår var jag en sväng på Gymgrossisten på lunchen och köpte mig ett vansinnigt gott proteinpulver. Det är av fabrikatet Fairing och har smaken Päron/Vanilj. Det smakar tusan som smält päronsplit :)

Igår var jag även på MM Sports i Göteborg för första gången. Jag tog en snabbis dit på lunchen och inhandlade bland annat något som jag i all hast trodde sig vara straps, men när jag kollade idag så var det ju wraps ;-) Jag behöver ha straps så jag kan snurra fast vikter när jag tränar rygg, senast hängde inte handlederna med (kan ha berott på bodypump och flera ryggövningar innan) så jag fick låna ett par straps och det blev genast mycket bättre.

Får ta mig en promenix till MM Sports imorgon igen och byta ut dem samt kanske inhandla något mer gott proteinpulver, eller måltidsersättare.

Såna här får det nog bli:

Straps

De tror jag kan fungera väldigt bra, kostar bara 149 riksdaler på MM Sport.

Gymgrossisten har dock ett par dragremmar för 79 kr från Casall, men jag vet inte, får se vart jag går imorgon, det är typ lika långt/kort till båda ställena :)

Nu ska jag försöka sova! Puss

2 kommentarer

  1. Johan

    Om du gillar blåbär så tycker jag du ska testa detta proteinet med blåbärssmak: http://www.mmsports.se/Body-Science-Whey-100-1kg.html, smakmässigt det bästa jag provat.

  2. Jennifer Tiderman

    Jag ska testa den :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>