«

»

Mar 28

Färdig för idag!

Det blev ett pass Shape på SATS Kungsgatan idag med min enda kvinnliga kollega :) Passet var säkert bra – när man kan det. Att ”stressa” sig igenom ett pass som handlar om att bygga upp kroppen, framför allt bålen, känns inte jätteoptimalt för mig. Jag gör det hellre på egen hand i så fall, men visst kan det vara gött att gå på pass som Shape emellanåt för att mjuka upp kroppen också.

Kändes lite som ett längre CXWorx-pass (som det blir imorgon), så jag får se hur jag känner det i mina nästintill obefintliga magmuskler imorgon.

Nu ska jag sluka det sista från min päronsplit-shake och sedan blir det raka vägen ned i sängen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>