«

»

Apr 15

Fitness 24 Seven, Kungsgatan Göteborg

Fitness24Seven

I veckan har jag hunnit med ett besök på ett av de delvis obemannade dygnetrunt-gymmen. Valet föll på Fitness24seven på Kungsgatan här i Göteborg. Jag följde med en vän som har ett medlemskap där och fick således testa att träna gratis under förutsättningen att det var personal på plats, vilket det också var.

Gymmet var inte jättestort men de har den vanliga utrustningen och det man behöver, så så sett var det helt OK. Vi värmde upp på en lite annorlunda variant av crosstrainer för att sedan gå över till lösa vikter i gym-delen.

Det positiva med Fitness 24 seven måste vara att det var rätt fräscht och de har placerat ut en del gröna växter för att göra själva gymvistelsen lite trevligare – om man nu är ute efter det. Mig veterligen är också alla dessa gym ungefär likadant utformade.

Något jag tyckte var negativt var omklädningsrummen, de var alldeles för små och inte så jättefräscha. Man var dessutom tvungen att använda sitt kort för att komma in till damernas omklädningsrum, men inte till herrarnas. Förstår inte varför det var enbart på damernas?

Min åsikt är att gymmet håller en god nivå och för de som tränar på ”obekväma tider” fungerar det nog alldeles utmärkt för, de har ju bra priser och alltid öppet så ser man det så så är det ett bra gym.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>