«

»

Apr 15

Det gäller att ligga i!

Hamburgersallad

Jag tog min träningsväska och begav mig bort mot Sportlife Almedal idag igen, 15:15 började jag träna och 16:45 var jag klar.

Dagens träningpass slutade ungefär såhär:

  • 10 min rodd som uppvärmning
  • Sidomagmusklerna med hjälp av 20 kg kettlebell
  • 3×10 rep sidan av ryggen (ökade i vikt!!)
  • 4×10 rep marklyft med stång
  • 3×10 rodd med samma stång
  • 5 min pulshöjande rodd igen
  • 3×10 rep baksida axel i maskin
  • 3×10 rep triceps med hantel
  • 3×10 rep flies (axlar)
  • 10 min löpband varav 4 minuter då jag sprang
Jag tror det var alles, mycket möjligt att jag missat något. Avslutade med en blåbärsshake och aminosyror i vattnet – givetvis! :)
Traskade över till ICA Maxi och handlade lite, sedan tog jag bussen, spårvagnen och bussen hem. Slängde ihop en hamburgersallad också, med en jäkla massa grönsaker, lättkesella med tacosauce (ni vet väl att den tacosaucen inte innehåller massa tillsatt socker? Mycket bra som smaksättare!).
Får väl ta en välförtjänt dusch strax, om jag inte tar en promenad först, det är ju så fint väder ute!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>