«

»

Apr 15

Sportlife Almedal, Göteborg

Sportlife Almedal

Jag fortsätter mitt gym-testande och har testat en annan Sportlifeanläggning. Det är väldigt enkelt för mig att testa de olika Sportlifeanläggningarna eftersom jag är medlem hos dem.

Denna gång föll turen på Sportlife Almedal som jag redan innan hade hört mycket gott om och därmed hade ganska höga förväntningar på. Förutsättningarna för att träna just den dagen besöket skedde var väl inte de bästa, jag var fruktansvärt otaggad och det blev inte bättre av att det var fruktansvärt kvavt i hela gymmet, dessutom fullt med folk eftersom det var första vardagen efter påskhelgen.

Bortser man från den kvava luften och att det var kö till det mesta måste jag säga att gymmet håller en ganska hög standard. Det är dessutom en av de största anläggningarna i Göteborg – något jag uppskattar. De har allt jag behöver för att kunna träna igenom hela kroppen och de har dessutom väldigt många cardiomaskiner, så som crosstrainer, löpband, trappmaskin och roddmaskiner.

Det som jag uppfattade som negativt var just den dåliga luftkonditioneringen, den var under all kritik, men när jag var där andra gången var luften bättre.

Extra positivt:

  • TRX – en relativt ny träningsform som inte finns på så många gym. Kul att det finns här och det är något jag kommer testa på.
  • Boxningsring – Om man känner att man vill slåss så fanns det en en ring där man kunde boxas.
  • Ljusa, stora lokaler.
  • Trevlig personal
Jag kan utan tvekan rekommendera Sportlife Almedal både för er som inte tränar så seriöst och för er som tränar seriöst, här finns en blandning av allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>