«

»

Jun 12

Aningens tidigt… eller?

Det är lite tidigt att sova redan va? Nog för att det varit två nätter med lite för lite sömn, men somnar jag nu vaknar jag väl vid 03. Fast det är kanske praktiskt, då kan jag ju sticka ut och träna i några timmar innan arbetet ;)

Har laddat ner en app till min telefon nu där jag kommer skriva in allt jag äter samt min träning, så jag ser hur mycket kalorier jag stoppar i mig samt gör av med, för nu är det dags att ligga på ett kaloriunderskott igen. Ska droppa några kilon tänkte jag, så det är bara att börja räkna igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>