«

»

Jun 12

In och ut – ut och in

Ljust idag

Visst kan man ta igen missad träning? Det är vad jag ska försöka göra nu. Eftersom det knappt blev cardio i söndags och i stort sett inget alls igår så får jag ta igen det idag.

Över milen innan jobbet, 2,5 km på lunchen, 3,5 km hem och nu ut på en promenad till, sedan ska jag ta en dusch och lägga mig i soffan och äta det där som är så gott som jag vispar ihop i en bunke, haha. Ni vet, med jordgubbar, chokladprotein, ägg och mjölk.

Så det är bara att gå ut nu när jag precis kommit in. Dessutom la scrollen av på datormusen vilket är enormt irriterande, så här kan man ju inte va.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>