«

»

Maj 17

And here we go

Fredag den sjuttonde maj. Dagen innan Göteborgsvarvet. Är ni laddade? Ska ni springa? Hoppas för er egna skull att ni förberett er. Jag sprang oförberedd och det fick jag lida för länge. Flera månsder typ. Värst var ändå dagarna precis efter varvet. Meeen jag tog mig runt!

Förstår inte varför solen har ett sånt behov av att gömma sig bakom molnen jämt och ständigt. När jag gick upp klockan fem imorse var det helt klart ute och timmen därpå var det mulet. Whaaat the fuck. Fick åtminstone sol på mig en stund :-)

image

Nu skall jag bege mig till jobbet och knappa på min datormaskin.

Hoppas ni får en förträfflig fredag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>